coperta #t1

Logica iubirii

Unul dintre cele mai clare și de la sine înțelese adevăruri despre dragoste este acela că, pentru a exista și a se dezvolta, are nevoie de comunicare.

descarcă
coperta #t2

Cea mai frumoasă inimă din univers

Dumnezeu este iubire — în cel mai personal, altruist și frumos mod cu putință.

descarcă
coperta #t3

Chipul lui Dumnezeu

Dacă omul nu este nimic mai mult decât un simplu animal, atunci toate speranțele nostre se rezumă la o viață scurtă, condusă de porniri firești și o moarte care încheie totul. Dar dacă am fost creați după chipul lui Dumnezeu, demnitatea, noblețea și slava veșnică pot fi ale noastre.

descarcă
coperta #t4

Războiul de dincolo de stele

Lumea noastră se află în centrul unei lupte cosmice între bine și rău, luptă care a început cu o răzvrătire a îngerilor.

descarcă
coperta #t5

Căderea omuluii

Rasa umană, ca întreg, dar și fiecare dintre noi, ca indivizi, experimentăm criza cognitivă, relațională și morală care a fost declanșată de denaturarea frumuseții stării noastre originale.

descarcă
coperta #t6

Cel Promis

Vechiul Testament este o promisiune izvorâtă dintr-o dragoste loială, iar Noul Testament reprezintă împlinirea ei.

descarcă
coperta #t7

Călătorie către inima lui Dumnezeu

Calea către cel mai strălucitor destin posibil nu este un mit, iar sanctuarul pe care Dumnezeu l-a oferit poporului Israel este harta pe care El ne-a lăsat-o pentru această călătorie.

descarcă
coperta #t8

Și după, ce vine? – Definiția biblică a morții

Unul câte unul, la un moment dat, fiecare dintre noi ne dăm ultima suflare. Și apoi? Ce urmează?

descarcă
coperta #t9

Moartea, în sfârșit înfrântă

Prin puterea iubirii care se jertfește, Isus a biruit păcatul și moartea în favoarea noastră. Învierea Sa este o dovadă a acestei biruințe.

descarcă
coperta #t10

Un alt fel de „pământeni” – în Hristos

Noi nu ne câștigăm mântuirea prin faptele „bune” pe care le facem. În schimb, prin credință, noi primim mântuirea care deja a fost îndeplinită în Hristos, iar din aceasta reies acele fapte care sunt cu adevărat bune.

descarcă
coperta #t11

Viața ta, condusă de dragostea Lui

Dumnezeu nu le dorește oamenilor decât un singur lucru: să aibă dragoste unul pentru altul.

descarcă
coperta #t12

Odihnă, în sfârșit!

Sabatul este un semn ce ne aduce aminte în fiecare săptămână atât de creație, cât și de răscumpărare. Acesta simbolizează odihna pe care o avem în relația cu Dumnezeu – libertatea de care ne bucurăm atunci când nu mai încercăm să ne asigurăm favoarea Lui prin eforturileproprii, și ne încredem în faptul că deja o avem.

descarcă
coperta #t13

Interdependența umană

Împărăția lui Dumnezeu se bazează pe un singur principiu deosebit de puternic: dăruirea. A da este cel mai evlavios și de efect lucru pe care un om îl poate face.

descarcă
coperta #t14

Sănătate și bunăstare

Pentru că Dumnezeu este dragoste, este numai normal ca El să fie preocupat de sănătatea noastră deplină și de starea noastră de bine.

descarcă
coperta #t15

Botezul

Botezul reprezintă „cufundarea” noastră completă în dragostea lui Dumnezeu, așa cum a fost ea manifestată prin moartea, îngroparea și învierea lui Hristos.

descarcă
coperta #t16

Biserica – medicament pentru o lume bolnavă

La nivel mondial, Dumnezeu formează o comunitate prin care să reabiliteze și să descopere dragostea Lui față de lume.

descarcă
coperta #t17

O contrafacere de proporții mondiale

În lumea în care trăim, asistăm la războiul dintre două împărății diferite, două împărății care sunt guvernate după două principii total opuse, și care au în spatele lor scopuri diametral opuse.

descarcă
coperta #t18

Biserica din pustiu

Dumnezeu a avut mereu un popor care să răspândească în această lume cunoștința despre adevăratul Său caracter – chiar și în cele mai întunecate perioade din istoria acestui pământ și sub cea mai grea persecuție

descarcă
coperta #t19

Rămășița

În ultima etapă a istoriei acestui pământ, Dumnezeu va avea un popor care va păstra vie cunoștința Legii Lui și Îl va prezenta pe Isus ca adevărata descoperire a caracterului lui Dumnezeu.

descarcă
coperta #t20

Ziua Ispășirii

Chiar în aceste momente, noi trăim în ultima etapă a istoriei mântuirii, în care Dumnezeu va oferi o rezolvare finală și deplină pentru problema păcatului.

descarcă
coperta #t21

Mesajul primului înger

Prin Hristos, Dumnezeu a demonstrat că este fidel relațiilor pe care le are, indiferent care și cât de mare ar fi costul pe care ar trebui să-l achite. Toți cei care cred Evanghelia I se vor închina cu reverență, vor lăuda frumusețea caracterului Său și vor sta plini de încredere înaintea judecății.

descarcă
coperta #t22

Mesajul celui de-al doilea îngeri

Lumea în care trăim este plină de întuneric și confuzie cu privire la caracterul lui Dumnezeu și la mijlocul prin care suntem mântuiți. Dumnezeu ne cheamă să ieșim din acest haos pentru a avea parte de lumina strălucitoare a dragostei Lui, manifestată în Hristos.

descarcă
coperta #t23

Mesajul celui de-al treilea înger

Tot ceea ce înseamnă închinarea adevărată izvorăște din dragostea noastră față de Dumnezeu, care este o urmare a dragostei pe care El o are pentru noi; doar dragostea poate trezi dragoste.

descarcă
coperta #t24

A doua venire

Întreaga relatare biblică se concentrează către un singur punct culminant care va excela în frumusețe. Isus va reveni să-Și ia biserica la fel ca pe o mireasă, pentru a fi cu ea întreaga veșnicie.

descarcă
coperta #t25

Mileniul

Dumnezeu va pune capăt răului – nu printr-un decret, nici prin forță, ci într-un mod care va asigura dispariția lui definitivă – prin descoperirea deplină a caracterului Său iubitor și a dreptății căilor Sale.

descarcă
coperta #t26

Sfârșitul luptei

Dumnezeu este dragoste chiar și în modul cum Se poartă cu cei care vor fi pierduți pentru veșnicie.

descarcă
coperta #t27

Prieteni pentru veșnicie

Dumnezeu ne pune înainte promisiunea unui viitor definit de o prietenie din ce în ce mai profundă, mai înfloritoare și mai cuprinzătoare, într-o lume care este liberă de orice principiu contrar dragostei.

descarcă
coperta #1

Mai este ceva în care poți avea încredere?

În aceste vremuri provocatoare - în care miliarde sunt înşelate prin frauda produsă de corporaţii; când lideri spirtuali în care aveam încredere se dovedesc falşi; când a minţi pare a fi norma în politică; când cei de care depinzi mai mult adesea te rănesc cel mai adânc - a mai rămas ceva în care să ai încredere? Da! Poţi avea totală încredere în Biblie! De ce? Aruncă o privire la dovezi...

descarcă
coperta #2

Dumnezeu l-a creat pe Diavol?

Mulţi oameni în această lume sunt înşelaţi de un geniu rău hotărât să le distrugă vieţile - o minte strălucitoare numită diavolul, sau Satana. Dar acest prinţ al întunericului este mult mai mult decât te-ai fi gândit... mulţi spun că este doar o figură mitică, Biblia însă ne spune că este cât se poate de real, că înşeală familii, biserici şi chiar naţiuni pentru a spori suferinţa şi durerea. Iată câteva certitudini uimitoare cu privire la prinţul întunericului şi cum îl putem învinge!

descarcă
coperta #3

Salvare de sus

Imaginează-ţi groaza de a fi pierdut într-un ocean cu rechini înfometaţi ce se apropie de tine! Apoi, închipuie-ţi cât de recunoscător şi uşurat te vei simţi să fii dus în siguranţă. Adevărul este că fiecare om de pe această planetă este pierdut într-un ocean plin de pericole. Avem nevoie urgentă de salvare, nu de la vreo barcă sau de la vreun helicopter, ci de la Tatăl nostru din ceruri. Dumnezeu vă iubeşte atât de mult încât L-a trimis pe Fiul Său ca să vă salveze. Fără îndoială că aţi mai auzit de asta până acum, dar sunteţi chiar sigur că aţi înţeles despre ce este vorba? Ce înseamnă asta pentru dvs. şi s-ar putea oare să vă schimbe viaţa? Continuaţi să citiţi şi veţi descoperi!

descarcă
coperta #4

Un oraş colosal în spaţiu

Gândiţi-vă la un oraş mare! New York-ul, Tokyo sau Londra nu sunt nimic în comparaţie! Aşteptaţi puţin până veţi afla un adevăr uimitor despre acest oraş gigantic care este în stare să călătorească prin spaţiu. Este purul adevăr, nu imaginaţie! Informaţiile din acest ghid de studiu vă vor încălzi sufletul şi vă vor reda speranţă pentru viitor.

descarcă
coperta #5

Chei pentru o căsnicie fericită

După cum probabil aţi auzit, aproape jumatate din căsniciile de astăzi, sfârşesc printr-un divorţ, lăsând în urmă amarăciune în inima soţilor şi confuzie în inima copiilor. Nu lăsa ca aceasta să ţi se întâmple şi ţie! Dacă, căsnicia ta trece prin vremuri dificile sau experimentaţi fericirea maritală, sau chiar dacă nu eşti încă căsătorit însă te gândeşti să te căsătoreşti, iată câteva sfaturi gratuite, dar probate, care vor ajuta mariajul tău să reziste. Aceste sfaturi vin direct de la Dumnezeu, Cel care a creat şi a binecuvântat căsnicia! Dacă ai încercat totul, de ce să nu-I dai şi lui Dumnezeu o şansă? Urmează indicaţiile date de acest ghid şi îţi vei putea asigura căminul.

descarcă
coperta #6

Scrisă în piatră!

Cu secole în urmă, Dumnezeu Şi-a scris Legea în piatră şi aşteaptă de la noi s-o păstrăm chiar şi astăzi. Este categoric adevărat că încălcarea Legii lui Dumnezeu atrage întotdeauna după sine consecinţe negative. Din moment ce delictele copleşeşc oraşele în care locuim, pentru ca să aducem pacea şi liniştea în ele logic că este nevoie să ascultăm de legile ţării. Acelaşi principiu se aplică Legii lui Dumnezeu - cele Zece Porunci - în vieţile noastre. Cele Zece Porunci nu au fost numite "cele zece sugestii", "cele zece recomandări" sau "cele mai importante zece idei". Şi pentru că sunt în joc atât de multe lucruri ar trebui să-ţi iei câteva minute şi să te gândeşti serios la responsabilitatea ta.

descarcă
coperta #7

Nu te lăsa păcălit!

Ştiai că există o zi foarte importantă de care au uitat aproape toţi? Este uluitor faptul că numai câţiva oameni sunt informaţi despre această zi, chiar dacă ea este una din cele mai importante zile din istoria omenirii! Această zi nu se rezumă la o zi din trecut, ci se referă şi la prezent şi la viitor. În plus, ceea ce s-a întâmplat în această zi neglijată poate avea un efect serios în viaţa ta. Vrei să cunoşti mai multe evenimente uimitoare despre această zi? Dacă da, citeşte cu grijă acest Ghid de Studiu.

descarcă
coperta #8

Eliberarea finală

Nu este o poveste nemuritoare: într-o zi vei fi eliberat de toată durerea, foametea, singurătatea, crima şi haosul care contaminează lumea nostră de astăzi. Nu-i aşa că este minunat? Însă să nu crezi că un om cu mult farmec personal, un lider pământean va aduce această eliberare. O, nu! Eliberatorul este mult superior acestora. Isus vine curând, însă sunt multe concepţii populare greşite cu privire la venirea Sa. Aşa că, ia-ţi câteva minute şi încearcă să înţelegi ce spune într-adevăr Biblia despre a doua venire, ca să nu fii lăsat în urmă!

descarcă
coperta #9

Puritate şi putere

Te-ai săturat să-i răneşti pe cei pe care-i iubeşti şi să ai conştiinţa încărcată? Trăieşti cu regretul continuu pentru greşelile din trecut? Ţi-ai dorit vreodată să poţi să te speli şi să fii curat şi pe dinăuntru la fel ca în exterior? Dacă da, avem veşti grozave pentru tine: acest lucru este posibil! Dumnezeu are un plan prin care ţi se pot spăla cu totul toate păcatele şi caracterul tău poate fi preschimbat. Este aceasta absurd? Deloc! Hristos spune că: "Am fost îngropaţi împreună cu El prin botez" (Romani 6:4). În momentul în care Îl accepţi pe Hristos, viaţa cea veche moare şi Domnul promite să uite toate păcatele tale. Mai mult decat atât, El te poate ajuta să învingi fiecare obicei păcătos din viaţa ta. Ştiai că, se menţionează crucea în Biblie de 28 de ori, iar botezul de 97 de ori? Înseamnă că botezul trebuie să fie destul de important şi nu-i de mirare pentru că el semnifică o viaţă nouă în care trecutul păcătos şi obsedant este îngropat şi uitat pentru totdeauna. Citeşte relatările uimitoare ale Bibliei cu privire la acest subiect şi nu vei mai fi niciodată acelaşi.

descarcă
coperta #10

Sunt morţii într-adevăr morţi?

Moartea este unul dintre cele mai puţin înţelese subiecte din zilele noastre. Este prea mult învăluită de mister şi evocă simţăminte înspăimântătoare de: frică, incertitudine şi chiar pierderea speranţei. Alţii cred că cei dragi ai lor care au murit, nu sunt de fapt morţi ci trăiesc alături de ei sau într-o altă dimensiune. Mulţi sunt confuzi cu privire la relaţia dintre trup, spirit şi suflet. Contează oare ce credem? Da...în mod sigur! Pentru că ceea ce credem despre moarte va avea un impact profund asupra a ceea ce se va întâmpla cu noi la timpul sfârşitului. A ghici nu-şi are locul aici, aşa că acest Ghid de Studiu îţi va arăta exact ceea ce spune Dumnezeu cu privire la acest subiect. Fii gata să-ţi deschizi mintea şi ochii.

descarcă
coperta #11

Este Diavolul Stăpânul iadului?

Ei bine? Oare chiar Îl ţine Dumnezeu pe Satana pe ştatul Său de plată- este el şeful superintendent al iadului măsurând toate pedepsele celor pierduţi? Aproape întreaga lume are o imagine foarte ne-biblică cu privire la iad, iar tu meriţi să afli ce spune cu adevărat Biblia despre acest subiect. Nu te lăsa păcălit, ceea ce crezi despre iad cu siguranţă îţi va influenţa şi credinţa cu privire la caracterul lui Dumnezeu! Ia-ţi câteva momente ca să afli câteva adevăruri uimitoare ce trebuie aflate chiar azi!

descarcă
coperta #12

1000 de ani de pace

Putem fi siguri că va veni - un mileniu incredibil ce se va desfăşura după revenirea Domnului Hristos. Iar diavolul nu doreşte ca să aflaţi despre sentinţa lui pentru 1000 de ani de întemniţare, care îi dezvăluie adevăratul său caracter. De fapt, Satana a contrafăcut mesajul cu privire la mileniu, astfel încât să vă păcălească! Este un studiu nemaipomenit, fascinant ce va cutremura din temelii tot ceea ce ştiaţi! Acum puteţi afla uimitorul adevăr biblic cu privire la domnia celor 1000 de ani.

descarcă
coperta #13

Planul gratuit de sănătate alcătuit de Dumnezeu

Serviciile medicale de calitate sunt nespus de valoroase – dar nu ar fi grozav dacă nu ar mai fi nevoie de loc de medici? Ştiţi că există o metodă verificată care ar putea să-i lase pe mulţi medici fără slujbă? Ai grijă de corpul tău! Oamenii de ştiinţă au tras deja semnalul de alarmă cu privire la colesterol, tutun, stres, obezitate şi alcool, aşa că de ce să îţi forţezi norocul? Spitalele şi institutele de psihiatrie sunt înţesate cu oameni care au ignorat semnalele de alarmă – chiar vrei să ajungi la unul dintre ele? Lui Dumnezeu Îi pasă cum îţi tratezi corpul, şi îţi oferă gratuit un plan de sănătate, şi un manual de întrebuinţare… Biblia! Pentru ca să descoperi adevăruri uimitoare ce pot să-ţi prelungească viaţa şi să o menţină sănătoasă, parcurge acest ghid de studiu, dar ai grijă să citeşti tot înainte ca să tragi concluzii!

descarcă
coperta #14

Este ascultarea legalism?

Oamenii s-ar putea să aibă impresia că pot să scape nepedepsiţi atunci când încalcă o regulă de circulaţie sau când nu îşi plătesc toate taxele, dar legea lui Dumnezeu acţionează într-un mod cu totul diferit. Dumnezeu vede tot ceea ce facem, aude tot ceea ce spunem şi Îi pasă cu adevărat de modul în care ne comportăm. Chiar dacă Dumnezeu ne oferă iertare pentru păcatele noastre, consecinţa încălcării legii lui Dumnezeu rămâne totuşi moartea. Surprinzător, unii creştini declară că încercarea de a te supune legii lui Dumnezeu înseamnă legalism. Cu toate acestea, Dumnezeu spune că dacă Îl vei iubi cu adevărat, vei face ceea ce iţi cere. Deci este ascultarea legalism? Ia-ţi timp să citeşti cu atenţie acest Ghid de Studiu... consecinţe veşnice sunt în joc!

descarcă
coperta #15

Cine este Anticristul?

Cine, sau ce este Anticristul? Alianţă a răului sau indivizi siniştrii? Unii susţin că apariţia sa este încă de domeniul viitorului. Alţii susţin că ar fi apărut cu mult timp în urmă, în timpul Romei antice. Dar Biblia spune că este în viaţă azi! Profeţia biblică spune că puterea anticristului va juca un rol crucial în evenimentele de la finalul istoriei pământului. Ştii cine este? Eşti sigur? Trebuie să fii, nu poţi înţelege evenimentele sfârşitului până nu vei înţelege puterea răului. Pregăteşte-te pentru cel mai intrigant Ghid de Studiu de până acum!

descarcă
coperta #16

Solii îngereşti din spaţiul extraterestru.

Îngerii sunt făpturi reale! Uneori numiţi heruvimi sau serafimi, aceste duhuri slujitoare, pline de putere, apar de-a lungul întregii istorii a Bibliei. Deseori, sunt văzuţi, ocrotindu-i şi călăuzindu-i pe copiii lui Dumnezeu şi uneori chiar pedepsind răul, dar una din cele mai importante misiuni ale lor este să dezvăluie şi să explice profeţiile. Ştiaţi că Dumnezeu le-a descoperit ceva deosebit prin îngerii Săi oamenilor stresaţi din acest veac agitat? În Apocalipsa 14, Dumnezeu ne descoperă nişte solii înfricoşătoare pentru ultimile zile, codificate prin simbolul a trei îngeri care zboară. Atât de importante sunt aceste solii, că atunci când se vor împlini, Domnul Isus va reveni! Acest Ghid vă va oferi o vedere de ansamblu, care vă va deschide ochii, iar următoarele opt studii vă vor înfăţişa amănunte incredibile. Ţineţi-vă strâns de scaun! ... Urmează să vi se explice solia personală dată de Dumnezeu pentru dvs.!

descarcă
coperta #17

Dumnezeu a făcut planurile

Cu toţi ştim că acum 4000 de ani, pe măreţul vârf al muntelui Sinai, Dumnezeu i-a dat lui Moise cele zece porunci. Dar majoritatea oamenilor nu cunosc că în acelaşi timp, Domnul i-a dat lui Moise schiţa uneia dintre cele mai tainice structuri ce s-au zidit vreodată - sanctuarul. Probabil că a fost important, deoarece israeliţii n-au putut să intre în Ţara Făgăduită până ce nu l-au terminat. Acest templu unic, portabil reprezenta locul prezenţei lui Dumnezeu între poporul Său, iar slujbele lui îi arătau naţiunii de sclavi eliberaţi o panoramă tridimensională a planului de mântuire. O privire atentă asupra secretelor sanctuarului vă va cristaliza înţelegerea modului a cum îi salvează Domnul Isus pe cei pierduţi şi cum îi conduce la biserică. Sanctuarul mai reprezintă o cheie pentru înţelegerea câtorva profeţii. Acest Ghid de studiu teribil vă va ajuta să exploraţi sanctuarul şi să-i descoperiţi înţelesurile ascunse. Vă aşteaptă o expediţie palpitantă!

descarcă
coperta #18

Exact la timp! Profeţii descoperite!

Ţineţi-vă bine! Acum, veţi explora cea mai lungă profeţie de timp din Biblie - o profeţie care a prezis cu exactitate prima venire a Domnului Isus şi timpul morţii Sale. În ghidul de studiu 16 "Solii îngereşti din spaţiul extraterestru" aţi aflat că Dumnezeu are o solie extrem de importantă pe care trebuie s-o audă lumea chiar înainte de revenirea lui Hristos! Primul punct le porunceşte oamenilor să I se închine lui Dumnezeu şi să-I aducă slavă, deoarece a sosit ceasul judecăţii Lui (Apocalipsa 14:7). În Daniel 8 şi 9, Dumnezeu ne descoperă data începerii judecăţii Lui finale, precum şi texte profetice care dovedesc cu putere că Domnul Hristos este Mesia. Astfel, nu există nici o profeţie mai puternică în toată Scriptura - cu toate acestea puţini oameni sunt conştienţi de ea, iar alţii o interpretează complet greşit! Vă rugăm să citiţi capitolele 8 şi 9 din Daniel înainte de a începe ghidul de studiu şi să vă rugaţi ca Duhul Sfânt să vă călăuzească în înţelegerea acestei lecţii senzaţionale.

descarcă
coperta #19

Cazuri încheiate

uriul se află în sala de judecată, verdictul se citeşte ... cazul este încheiat! Puţine gânduri ar putea fi mai solemne decât acesta! Se apropie cu repeziciune ziua când raportul vieţii fiecărui om care a trăit vreodată se va deschide înaintea ochilor atotştiutori ai lui Dumnezeu (2 Corinteni 5:10). Dar nu vă alarmaţi - întăriţi-vă! Milioane de oameni au găsit deja speranţă în solia despre judecată din acest ghid pentru studiu! În patru ocazii în care se menţionează marea judecată în cartea Apocalipsei, I se aduc laude şi mulţumiri lui Dumnezeu! Dar ştiaţi că Biblia aminteşte judecata de peste o mie de ori? Aproape fiecare scriitor al Bibliei se referă la ea, aşa că nu poate fi vorba ca să o accentuăm prea mult. În următoarele minute, veţi putea să aveţi o imagine de ansamblu,care vă va lumina cu privire la acest subiect neglijat. (Notă: Există trei faze ale judecăţii... urmăriţi-le pe când veţi studia această lecţie!)

descarcă
coperta #20

Semnul fiarei

Un număr tatuat, un cip sub piele sau ceva mai subtil? Este una dintre cele mai greşit interpretate profeţii din toată Biblia - este atât de important să înţelegem corect acest subiect. Dar studiind semnul fiarei, trebuie să tratăm câteva aspecte foarte sensibile, spunându-le pe nume şi specificându-le. Nu este un lucru popular azi, dar trebuie să fim fermi, deoarece Dumnezeu Îşi iubeşte poporul şi doreşte ca el să ştie adevărul. Acest mesaj nu este al nostru, ci al lui Isus. Şi având în faţă moartea veşnică pentru cei care acceptă semnul, ar fi o crimă să nu-L ajutăm să transmită acest mesaj. Această lecţie ar trebui probabil prefaţată cu un avertisment de genul: "DIAVOLUL NU VREA CA TU SĂ CITEŞTI ŞI SĂ TERMINI ACEST GHID DE STUDIU." Aşa că te rog citeşte Apocalipsa 13:1-8, 14:9-12, şi 16-18 şi roagă-te pentru ca Duhul Sfânt să-ţi acorde o inimă sinceră şi înţelegătoare înainte ca să porneşti în acest studiu.

descarcă
coperta #21

Statele Unite în profeţia biblică

Oare o fi adevărat? America în profeţia biblică - absolut! Când te gândeşti, este normal ca naţiunea cea mai puternică şi cea mai influentă de pe pământ să joace un rol vital în ultimile evenimente uimitoare ale încheierii istoriei acestei lumi. Dar chiar mai multe surprize vă aşteaptă pe când Biblia descoperă cum a ajuns la existenţă şi de ce naţiunea conducătoare a lumii! Înainte de a începe acest ghid de studiu, vă rog să citiţi Apocalipsa 13:11-18, deoarece aceste opt versete vă oferă un tablou profetic despre America în zilele care ne stau în faţă.

descarcă
coperta #22

Cealaltă femeie

Fiecare căsnicie trebuie să se bazeze pe încredere - şi la fel, în unirea noastră cu Domnul Hristos, trebuie să-I rămânem credincioşi Lui şi Cuvântului Său. Apocalipsa vorbeşte despre adevărata mireasă a lui Hristos, dar mai există o altă femeie care încearcă să-i seducă pe credincioşi departe de Cuvântul lui Dumnezeu. Apocalipsa conţine un mesaj şocant despre Babilon, cealaltă femeie. Babilonul va cădea, iar poporul lui Hristos trebuie să se ferească de farmecele lui sau va pieri! Astfel începe a doua parte a soliei celor trei îngeri. Aici vei afla adevărata identitate a Babilonului spiritual şi vei afla cum să eviţi să te laşi hipnotizat de fatidica ei frumuseţe ... ce ar putea fi mai important?

descarcă
coperta #23

Mireasa lui Hristos

Biblia declară că există un singur trup sau biserică în care Domnul Isus Îşi cheamă poporul din timpul sfârşitului -- mireasa lui Hristos. Pentru unii, lucrul acesta este deconcertant întrucât există mii de biserici diferite astăzi care îşi iau numele de creştine. Practic toţi pretind că sunt biserica lui Dumnezeu, totuşi se deosebesc mult prin interpretarea Bibliei, credinţă şi obiceiuri. Căutătorului sincer al adevărului îi este practic aproape imposibil să cerceteze pretenţiile fiecăreia. Cu toate acestea, putem fi recunoscători că Domnul Isus ne-a rezolvat această dilemă, descriindu-Şi biserica în aşa amănunt că o poţi identifica cu uşurinţă! Această descriere, vie şi puternică, se găseşte în Apocalipsa 12 şi 14 şi vă va captiva cu adevărurile ei uimitoare, care vă vor ajuta în timpul sfârşitului. Vă rugăm să citiţi Apocalipsa 12:1-17 înainte de a începe această călătorie de descoperire a acestor adevăruri transformatoare.

descarcă
coperta #24

Îi inspiră oare Dumnezeu pe astrologi şi pe magicieni?

Dacă deodată s-ar ridica un om care s-ar declara singur profet şi ar începe să atragă mulţimi de oameni cu solii mişcătoare, i-ar vindeca pe bolnavi, i-ar învia pe morţi, ar aduce foc din cer şi v-ar descoperi secrete pe care le ştiţi numai dvs. -- aţi cred în el asau în ea? Ar trebui să credeţi? Soarta dvs. veşnică s-ar putea să fie direct legată de capacitatea dvs. de a face deosebirea dintre profeţii adevăraţi şi cei falşi. Aşa că este foarte important să ştim ce zice de fapt Biblia despre acest subiect actual!

descarcă
coperta #25

Ne încredem în Dumnezeu?

Ai ...cu adevărat încerdere în Dumnezeu? Adevărul e că mulţi s-ar putea să spună da, dar să nu acţioneze ca atare. Şi mai rău, pentru că de fapt nu au încredere în El, s-ar putea să fure chiar de la El! "Nu se poate!" vei spune " nimeni nu înşeală sau fură bani de la Dumnezeu." Dar mesajul şocant dat de Dumnezeu poporului Său este: "Mă înşelaţi." (Maleahi 3:8). Rapoartele financiare demonstrează că miliarde de oameni fură de la Dumnezeu şi oricât ar părea de uluitor, ei folosesc aceşti bani pentru cheltuielile lor risipitoare! E drept că mulţi nu o fac conştient şi în acest Studiu Ghid vă vom arăta cum să evitaţi aceeaşi greşeală şi cum să prosperaţi financiar printr-o adevărată credinţă în Dumnezeu.

descarcă
coperta #26

Dragostea care transformă

Când eşti îndrăgostit totul este diferit. De exemplu, o tânără citea o carte groasă pentru cursul de literatură engleză de la universitate. Totul i se părea extrem de plictisitor şi abia se putea concentra să citească. Dar apoi a întâlnit la şcoală un profesor tânăr şi s-au îndrăgostit foarte repede. Curând după aceea, a realizat că iubitul ei era autorul cărţii pe care se străduise s-o citească. În noaptea aceea a stat trează şi a devorat întreaga carte, exclamând: "Este cea mai bună carte pe care am citit-o vreodată!" Ce i-a schimbat perspectiva? Dragostea. Tot astfel, mulţi găsesc astăzi Biblia ca fiind plictisitoare, greu de aplicat şi neatrăgătoare. Dar toate acestea se schimbă atunci când ne îndrăgostim de autor. Vei vedea cum în acest Studiu Ghid care îţi va încălzi inima!

descarcă
coperta #27

Fără cale de întoarcere

Atunci când un paraşutist păşeşte pe marginea avionului şi sare de acolo, el ştie că nu exisă cale de întoarcere. A mers prea departe şi dacă uită să-şi lege paraşuta, nimic nu-l poate salva şi cu siguranţă va cădea către o moarte înspăimântătoare. Ce tragedie! Dar este ceva şi mai rău ce i se poate întâmpla cuiva. Este într-adevăr mult mai rău să ajungi în punctul în care nu mai există cale de întoarcere în relaţia ta cu Dumnezeu. Şi totuşi milioane se apropie de acest punct fără să aibă nici cea mai mică idee. S-ar putea să fii şi tu unul dintre ei? Care este păcatul atât de îngrozitor încât te poate duce către o asemenea soartă? De ce nu-l poate ierta Dumnezeu? Pentru un răspuns clar şi pătrunzător, dar în acelaşi timp plin de speranţă, petrece câteva minute cu acest fascinant Studiu Ghid.

descarcă